dilluns, 25 d’octubre del 2010

Joves emprenedors i emprenedores de Sabadell I




Els darrers dies a Sabadell he estat vivint algunes experiències interessants amb persones, la majoria joves, que han emprès i han tirat endavant projectes, empresarials, culturals,solidaris. 

Crec que és interessant poder compartir aquestes experiències i donar un valor públic i un reconeixement a iniciatives que poden semblar quotidianes però que al darrere tenen algú que arrisca i se la juga.
Per començar voldria fer-ho amb el nou Restaurant Japonès Kimbo, 
En un moment en què el menjar japonès esta arribant a moltes persones que mai s'havien plantejat abans tastar-lo i que esta entrant en la nostra dieta amb una freqüència molt més elevada que anys enrere, quan el menjar japonès era una cosa minoritària, desconeguda i gairebé, si m'ho permeteu, gairebé elitista.
Un jove sabadellenc, ha vist la oportunitat, el nínxol de mercat, i des de fa un mes ha obert un restaurant japonès amb dues vessants, la de menjar per emportar i quatre taules al local per tal de poder-lo menjar també allà mateix.
Aquest jove xef, ha treballat a grans restaurants del nostre país i del món, com el Bulli i és especialista en cuina japonesa.
La carta que ofereix inclou des dels clàssics nigiris, maquis i sushis (en forma de bola boníssims), fins a receptes menys conegudes com sopes variades, hamburguesa japonesa i un yakisowa (fideus japonesos) de llagostins, verdures o pollastre deliciosos.
Cada dia hi ha novetats i és un espai tranquil i agradable si decideixes menjar allà.
En el moment de creixement de la cuina japonesa, apareixen múltiples espais i ofertes que pretenen omplir auest espai, molts simplement tenen de japonès el nom que posen darrera de restaurant.
El Kimbo ha estat un encert i és un restaurant molt i molt recomanable. Els seus preus no són ajustats, tractant-se de cuina japonesa i ingredients de primera.
Un consell: truqueu per encarregar o bé aneu a primera hora (21h) si no heu encarregat.







Adreça: Carrer Marià Fortuny,8 (Antiga Figuerola fotocòpies) 
Telèfon; 937270631

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada