divendres, 4 de desembre del 2009

Catalunya-Argentina 2x1 amb el Carnet Jove!




Per fi!!
Això és el primer que vaig dir quan fa dues setmanes vam tancar amb  la Federació Catalana de Futbol l'acord perque els i les joves que tenen el Carnet Jove puguin anar a veure la nostra selecció amb un descompte avantatjós, compres una entrada i te'n donen una altra.
Per fi, la junta de la Federació, que va canviar fa al juny de 2009 quan Jordi Casals va assumir la presidència, ha entès que no només estem facilitant l'entrada al partit als i les joves, sino que estem fent promoció de la pràctica de l'esport, fent difusió entre els i les joves de l'esport català i també de la nostra selecció.
L'acord al què hem arribat no és fruit d'un dia, ha costat tres anys. És fruit d'aquest canvi de  junta.És fruit de la feina feta per la plataforma proseleccions a través d'un acord que vam signar el 19 de juny d'enguany, que va tenir en el primer partit oficial de rugbi 13 de la selecció i a continuació un partit dels Dragons Catalans de Perpinyà la primera concreció i que recollia que la plataforma treballaria perque totes les Federacions es sumessin a aquest acord.
Doncs bé, avui fa dues setmanes es va concretar amb la Catalana de Futbol, avui s'ha presentat i ara només falta que tots i totes fem tremolar el Camp Nou, tal i com diu l'eslògan del partit, el proper dia 22 de desembre a les 20.30.
No serà un partit més de la nostra selecció, serà un dia històric i que de ben segur recordarem molt de temps. Serà l'enfrontament entre dos genis del futbol ara a les banquetes, això ens donarà ressò mundial. I serà un espectacle, perque tal i com ha dit el nostre seleccionador avui a la roda de premsa quan li han preguntat "Catalunya al mundial quin paper faria?" ell ha dit "Si es creu que Espanya és favorita per guanyar el mundial i la meitat de jugadors són catalans, Catalunya també ho seria!". 
A més la setmana vinent, dijous concretament es presentarà la nova samarreta de la selecció, de la marca Astore, de ben segur que ens preparen alguna sorpresa i que serà una samarreta a l'alçada del partit, que els nostres jugadors i els i les aficonades portarem orgullosos.
El dia 22 tothom al camp, per l'espectacle, per l'oficialitat i els que tingueu el Carnet Jove ja ho sabeu. 2x1!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada