dimecres, 30 de desembre del 2009

BCN-NYC Directe, i en Català! (Avui a més a més complicat)


                       Pantalla del Prat a les 10.34. Ja veieu que anàvem tard.


Avui 29 de desembre, no era el millor dia per volar als Estats Units si volies un vol ràpid i còmode. I encara menys si la companyia escollida era Delta Airlines, ja que després de l'intent frustrat d'atemptat el passat diumenge a Detroit i l'aterratge d'emergència d'un altre aparell dilluns per també una sospita d'atemptat, avui era d'esperar que seria llarg.
Doncs si, ha sigut llarg. Hem sortit 1 hora i 25 minuts més tard del previst. Tots i cada un dels passatgers i passatgeres hem estat escorcollats i el nostre equipatge de mà registrat a la porta d'embarcament. M'ha recordat el viatge, aquell cop per feina a Tel-A-Viv, i encara més quan al finger del costat s'ha acoblat un avió de ElAl.
Quatre Guàrdies civils i seguretat privada feien l'escorcoll, res a dir, en tot moment informats pel personal de la companyia, i a més a més en català.
I aquí volia anar a parar! Delta airlines, "the largest airline in the world" diuen ells, utilitza el català com a llengua d'ús per comunicar-se amb els seus passatgers, també l'anglès i l'espanyol, i té vol directe a Nova York des de Barcelona. Sembla mentida, doncs no. Volia fer un reconeixement a la companyia i a més compartir una sensació positiva en l'ús de la llengua catalana en vols intercontinentals. Com a anècdota final, dir-vos que després d'un aterratge mogudet pel vent que bufava!! El comandant ens ha fet el típic speach i ha acabat amb un Happy New Year i Bones Festes!!!
Ha fet bé la seva feina el comandant!!!


Salut i Bon any!! 




PD: A NYC estem a -9ºC i de sensació diuen que -20ºC estem gelats!!!


us deixo una foto



l'SKYLINE des del Top of the Rock

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada