dimarts, 15 de març del 2011

Posicionament d'ERC+RCat davant dels fets ocurreguts a l'Assemblea de l'A.VV de la Creu de Barberà


                                               

Realment sento pena, llàstima, vergonya i indignació de veure que hi ha gent que enten la política i la ciutat des d'un punt de vista de propietat.
La meva, i la nostra manera d'entendre-la, i encara més en un moment de crisis, és des del respecte a la independència i la llibertat del teixit associatiu de la ciutat i la SUMA amb ells per tal de DECIDIR conjuntament. 
Ha estat un error gravíssim el comès per la regidora Capdevila, és tan senzill com respectar que si una entitat no t'ha convidat no hi has de fer res. I l'excusa que és un equipament municipal no em serveix perque per tenir cura dels equipament ja hi ha professionals que s'hi dediquen. El problema és que no és només un error puntual, és una manera d'entendre la política que els porta a actuar així.
Una abraçada forta als membres de l'A.VV de Barberà i continueu treballant pel barri i el meu suport a tots i totes les que treballeu desinteressadament des de la societat civil per millorar la ciutat.

Més enllà de les meves reflexions personals us penjo el posicionament de ERC+RCat a Sabadell.

ERC+RCat lamenta els fet ocorreguts a l’Assamblea de l’A.VV de la Creu de Barberà

Davant dels fets ocorreguts el passat diumenge a l’Assemblea de l’A.VV de la Creu de Barberà des d’ERC+RCat volem:

  1. Manifestar el nostre sentiment de vergonya i indignació més absoluta davant de la situació generada per una representant pública i en nom de la màxima institució de la nostra ciutat.
  2. Denunciar l’actitud de sentiment de propietat amb què actua el Govern de la ciutat, i la voluntat de control i interferència en el teixit associatiu de la ciutat. Cal respectar les decisions de les entitats. En aquest cas una entitat ha decidit que només permet l’accés a socis i sòcies, doncs cal respectar la seva decisió per molt que no la comparteixis. Cal que el Govern de la ciutat governi sumant i no dividint.
  3. Refermar el nostre compromís amb un altre model de fer política, una forma de fer política sumant. On el respecte a la independència i a la llibertat de les entitats de la ciutat és cabdal per tal d’avançar plegats cap a una ciutat millor.
  4. Mostrar el nostre recolzament a l’AVV de la Creu de Barberà per la feina compromesa i apartidista que fan al barri.
  5. Donar el nostre suport i recolzament a tota la ciutadania compromesa que participa activament del teixit associatiu de la nostra ciutat.
  6. Ens comprometem a treballar per garantir la independència i llibertat d’entitats i associacions de Sabadell.
  7. Fer una crida a la responsabilitat i a la calma i a la no ingerència dels partits polítics en el funcionament ordinari de les entitats i associacions veïnals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada