dilluns, 6 de setembre del 2010

Les 2 mocions que presentem al ple de demà.

Composicíó actual del Ple municipal de Sabadell



Per facilitar l'accés a tots i totes les que us interessi, a partir d'avui, últim dia de Festa Major de Sabadell del 2010, el dia abans del ple municipal us penjaré al blog les mocions que presentem com a ERC-SBD i aquelles a les que ens sumem.
Crec que a aquest primer ple del curs 2010-2011 presentem 2 mocions amb un alt contingut polític i ideòlogic:

Una primera per tal que l'ajuntament insti al Parlament a iniciar un procés d'independència. Creiem que a totes aquelles institucions on estem presents cal que treballem per sumar per aconseguir l'alliberament nacional del nostre País, i aquesta és una manera de fer-ho, sabem que la mocíó tindrà un vot favorable, el nostre, veurem què fan la resta de regidors i regidores que en un moment o altre. més íntim o més d'efervescència es declaren independentistes.

D'altra banda, davant de l'intent estiuenc de fer-nos empassar el traçat del quart cinturó fet amb tiralinies i bulldozers i que passa a tocar del patí de Togores i per sobre Colobrers presentem una moció per què l'ajuntament es posicioni per preservar aquests dos espais del Rodal i intentar a partir d'aquí que el nostre ajuntament faci força política per variar el traçat del projecte. Des d'ERC treballarem fins l'últim moment per evitar aquest projecte, sols o acompanyats.

Espero que aquesta "secció" periòdica us sigui útil i d'interès.

Bon últim dia de Festa Major!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada