dilluns, 4 d’octubre del 2010

La Ceba de Sabadell, una molt bona idea!





Dies abans de la Festa Major de Sabadell, vam rebre un correu electrònic al correu de contacte de la secció local de Sabadell.
Era un correu massiu, no específic per nosaltres, que presentava la creació d'una imatge que s'identifiques amb Sabadell, la creació d'una ceba.
Des del primer moment vaig creure que era una idea molt interessant i encertada. Altres ciutats catalanes tenen els seus distintius propis, i per Sabadell van triar una idea senzilla i simple. Les millors idees solen ser les que tens més a prop i aquest és el cas.
Vull destacar els valors que té aquesta iniciativa. En primer lloc, i per mi el més important, crea un distintiu al voltant del qual es pot generar una sentit de pertinença, identitat comuna i orgull. Una manera de fer veure a tot el món, perquè els Sabadellencs voltem i molt, d'on som.
D'altra banda, en uns dies en què als i les joves se'ns titlla de poc compromesos, apalancats, egoistes i individualistes, aquesta iniciativa és un exemple més de que això no és així. 

El col·lectiu malapell, esta format per un grup de persones joves, que van emprendre i arriscar, que no crec que entre les inquietuds que els mogués a fer aquesta iniciativa estigués la de fer-se rics, sinó que ho van fer amb la consciència de que hi havia un buit i que ells podien fer una proposta per cobrir-lo i la veritat és que ho han aconseguit. Cada dia hi ha més cotxes, motos o cascs, com és el meu cas, on es pot veure la ceba.
A més han sumat esforços, de manera col·lectiva han creat un producte de qualitat i atractiu per la ciutat. 
Que consti que no tinc accions, ni interessos en aquesta iniciativa, i que no els conec personalment, més enllà del dia de la Festa Major que els hi vaig comprar 2 adhesius i 2 xapes, tot i que després he sabut que tenim amics en comú.
Simplement crec que les coses bones cal posar-les en valor i des d'aquest bloc hi vull col·laborar.
Hem d'agrair, doncs, al col·lectiu malapell, A la Marta, la Maria, l'Oleguer, en Pep, el Sergi, l'Òscar i l'Albert, que hagin estat valents i inquiets i hagin creat aquesta imatge que estic segur tindrà encara molt més èxit i farà que ens identifiquin arreu.
I ara la part de promo comercial, Si voleu l'adhesiu de la Ceba: Cortines Ventura, Via Massaguer nº9 de Sabadell ò a sabadellmalapell@hotmail.com
També els podeu seguir al facebook i a sabadellmalapell.blogspot.com 


Jo ja la porto al cotxe, al costat del CAT i el burro, i al casc. Us animo a tots i totes a fer-ho.



1 comentari:

  1. Benvolgut Juli,
    Moltes gràcies pels teus comentaris i pels teus ànims!!
    Realment, tens raó, la raó de fons de tirar això endavant no va ser "fer-nos rics". La colla que ens encarreguem d'aquesta iniciativa tenim les nostres pròpies ocupacions professionals i això ho hem fet de forma paral·lela a les nostres feines, hipotecant temps i, evidentment, capital. Però la finalitat i la recompensa que esperem no és tant econòmica, sinó la satisfacció de veure d'altres vehicles lluïnt amb orgull un distintiu propi de la nostra ciutat.
    Atesa la gran i bona acollida popular, en breu podrem confirmar nous punts de venda repartits per tot Sabadell, al nostre blog o bé a la pàgina del facebook.
    Moltes gràcies de nou per fer-te'n resó, Juli!

    Col·lectiu de Sabadellencs Malapell

    ResponElimina