dilluns, 7 de març del 2011

ERC+RCAT: SUMEM PER SABADELL



ERC I RCAT: INDEPENDENTISTES PER SABADELL

ERC i RCat de Sabadell hem decidit presentar-nos en coalició en una llista conjunta a les properes eleccions municipals que sigui referent de tots i totes les independentistes de la nostra ciutat. Les eleccions del passat 28N ens han significat que en el moment en què les enquestes sociològiques reflecteixen que hi ha més sentiment independentista de la història i per tant més persones que se’n declaren, tenim menys representació en forma de diputats que en altres moments de la història recent del País, en gran mesura per la fragmentació del vot independentista.
 
ERC i RCat a Sabadell ens presentem junts perquè  creiem que davant d’aquesta situació creiem cal que sumem i treballem per fer possible l’entesa de tots aquells que creiem en la independència del nostre País enlloc de lamentar-nos i abaixar el cap. No ens resignem a tornar a reproduir errors, i prenem com a referent el gran èxit de la Consulta del passat 30M que va demostrar que el treball generós i conjunt va aconseguir que gairebé 20.000 persones diguéssim Si i ho poguéssim dir. Tenim una gran oportunitat al davant i no podem deixar-la passar.

ERC i RCat a Sabadell proposem una altra manera de fer política. Regeneració democràtica, limitació de mandats i ètica política. Treballarem per fer possible una alternativa en el govern municipal  que tingui com a prioritats la gestió eficient i eficaç dels recursos públics. Ens comprometem a que el proper govern municipal fixi criteri objectius i públics en l’assignació de subvencions, concursos i cessió d’espais públics.

ERC i RCat a Sabadell creem un espai il·lusionador, alternatiu i de futur. Un espai polític de progrés, independentista, participatiu i modern.  Un espai d’aquells que creiem que Sabadell ha de ser una ciutat que lideri les polítiques socials, les de suport al teixit econòmic i productiu del País, de les persones que creiem que les polítiques de suport a les famílies amb fills a càrrec o a les persones grans de la ciutat han de ser centrals en la política municipal. D’aquelles que creiem que la societat civil organitzada ha de tenir un paper protagonista en el disseny de les estratègies de ciutat, i d’aquelles que a més a més d’això creiem que la política municipal ha de ser també una eina de construcció nacional que ens permeti avançar cap a un Estat Català del Benestar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada