divendres, 22 de gener del 2010

PUIGCERCÓS 2010! TU DECIDEIXES! CATALUNYA DECIDEIX!





Fa uns dies que 7000 militants d'Esquerra Republicana de Catalunya, estem treballant perquè tots i totes les ciutadanes que puguem, i ens hem marcat com a horitzó 140.000 persones, ens digueu la vostra sobre quins han de ser els punts cabdals d'ERC de cara a les properes eleccions i per tant irrenunciables per a formar govern.
És a dir i parlant ràpid VOLEM QUE VOSALTRES ENS DIGUEU QUÈ CREIEU QUE ÉS IRRENUNCIABLE! Perque els partits polítics els fan els i les persones que hi confien i ens cal saber de primera mà què penseu que cal fer per construir un País lliure i just.
Com ho estem fent això?
Doncs a alguns i algunes de vosaltres ja us he passat un formulari on fem diferents propostes i us demanem que ens digueu, entre aquestes 21 Propostes quines per vosaltres són més importants.
Les propostes estan dividides en 3 àmbits. Aquí les trobareu totes.
  • El primer àmbit fa referència al dret a decidir i inclou una sola pregunta: "Estàs d'acord que la celebració d'una consulta sobre el futur de Catalunya sigui el primer compromís d'Esquerra a la propera legislatura?"
  • El segon àmbit tracta les mesures que haurà d'aplicar el Govern de la Generalitat i demana als participants que prioritzin sobre un total de 16 propostes agrupades en quatre blocs, quins han de ser els compromisos d'Esquerra per a la propera legislatura, contenen propostes pea a empreses, famílies autònoms, llengua, cultura, accés al treball, infraestructures, reducció del consum energètic, reforma de l'estructura del govern, reforma de la funció pública...
  • I el tercer àmbit fa referència a les reivindicacions davant el govern de l'Estat i inclou mesures com reclamar el Concert Econòmic quan s'acabi el model de finançament vigent, si encara no tenim Estat propi ni la majoria per aconseguir-lo; la coherència de vot a Madrid, exigir als partits catalans que defensin al Congrés el mateix que voten al Parlament;  el control català dels aeroports catalans, connexió Barcelona-Alacant en tren d'alta velocitat i aprovació al Congrés del Fons de Rescat de Peatges per finançar-ne la progressiva desaparició.


Una altra manera de participar és descarregant el formulari AQUÍ, omplir-lo i enviar-lo a ERC (Calàbria 166 08015 BCN o si voleu doneu-me'l a mi i ja el portaré, no patiu per això.)
També esteu convidats a venir al cafè-bar La República de Sabadell el proper dia 28 de Gener a partir de 2/4 de 10 del vespre i dir-nos la vostra, estarem encantats!

Us demano doncs que participeu i decidiu! perquè les persones treballadores d'aquest País només tenim una manera d'influir: La política i ERC vol ser la vostra eina per construir un Estat Català socialment just.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada