diumenge, 6 de desembre del 2009

13D: 94.320 vallesans i vallesanes amb dret a decidir!!!



Avui és un bon dia per parlar de democràcia i de dret a decidir, mentre a les espanyes celebren el seu dogma de fe constitucional, que blinda la unitat i sembla que darrerament també la univocitat d'España. A Catalunya treballem per poder exercir el nostre dret a decidir. D'aquí una setmana justa, el proper 13 de desembre a la nostra comarca hi haurà també consultes populars. 
A més la ciutat més gran del país que celebrarà la consulta el proper dia 13, és una ciutat vallesana, és Sant Cugat del Vallès.
Aquest serà un gran repte pel nombre d'electors que podran exercir el seu dret a vot i la complexitat logística afegida. Fins ara crec que ens podem sentir contents tant de les adhesions, com de l'experiència pionera del vot anticipat. Per saber-ne més www.consultasantcugat.cat
Després de Sant Cugat trobem Castellar del Vallès, una ciutat amb 18.218 habitants amb dret a vot,  gairebé el triple dels convocants en la primera consulta que es va dur a terme el passat 13 de setembre a Arenys de Munt. A dia d'avui tenen més de 200 persones adherides i 11 entitats, per tal de saber-ne més i estar-ne informats de primera ma disposen de la web www.castellardecideix.cat
Castellbisbal amb 9280 persones convocades a votar i Sentmenat amb 6209 també realitzaran consulta el proper   diumenge, a ambdues ciutats el vot anticipat continua i durant els propers dies encara es podrà exercir, per més informació de castellbisbal podeu entrar a http://castellbisbaldecideix.blogspot.com i a Sentmenat hi ha un diari digital www.sentmenat.com on trobareu un enquesta sobre si cal exercir el dret a decidir i a banda noticies sobre les consultes.
Ullastrell amb 1392 habitants amb dret a vot és la cinquena ciutat de la comarca que tindrà consulta diumenge, la plataforma "Ullastrell també Decideix" ha organitzat una sèrie d'activitats per difondre la consulta entre els i les ciutadanes d'Ullastrell.
Per últim el municipi més petit de la comarca, Gallifa també es suma a la consulta i 179 habitants estaran convocats a decidir diumenge vinent.


D'altra banda dilluns, un vallesà, Joan Ridao, va presentar la campanya d'ERC "Fem un pas endavant, VOTA SI". Una campanya que com pretén mobilitzar l'electorat per tal de que vagi a dir si i participi massivament a les consultes del proper dia 13.





L'organització d'aquestes consultes és complexa i feixuga, hi ha moltes persones treballant perquè surtin bé però arribats a la recta final encara en calen més. Aquestes dificultats són més grans com més gran és el municipi, per una simple qüestió quantitativa, per tant si al vostre municipì el proper dia 13 no hi ha consulta i voleu donar un cop de ma, ja ho sabeu, aquí us he deixat els links.


Hi ha més ciutats del Vallès preparant una consulta, entre elles Sabadell www.consultasabadell.cat,  però d'això si de cas en parlem passat el 13D, ara centrem-nos en això!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada