dijous, 22 de juliol del 2010

ERC presentem una moció a l'Ajuntament de Sabadell per la independència





Esquerra hem presentat una moció a l'Ajuntament de Sabadell per instar al Parlament a iniciar un procés cap a la independència.
Aquesta moció que es tractarà al ple del proper 7 de setembre pretén que l'ajuntament de Sabadell insti al parlament a iniciar un procés democràtic per tal que Catalunya assoleixi la seva independència nacional i es constitueixi en un estat democràtic i social integrat a la Unió Europea mitjançant la celebració d'un referèndum d'autodeterminació.
Aquesta proposició va ser presentada el passat divendres al Parlament de Catalunya on va rebre el suport de 21 diputats i diputades, els d'ERC.
La moció manifesta també el rebuig a a vulneració de la voluntat popular que suposa la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'estatut.
Demanem també a les institucions, forces polítiques i societat civil de Sabadell que s'impliqui en la nova etapa històrica que s'obre en el camí cap a l'assoliment de la independència nacional.
Creiem que és un tema prou important i que afecta als i les sabadellenques, i que per tant cal debatre-ho en el màxim espai de representació política de la ciutat, el ple municipal. On veure'm quin és posicionament de la resta de grups polítics de la ciutat davant d'una moció sense ambigüitats. Per la independència, hi ha  un vot assegurat, el d'en Magí Rovira , el nostre regidor. 
La resta de regidors i regidores que han declarat públicament el seu recolzament al dret a decidir veurem què voten.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada